Lauga Individuelt Seriespill

Lauga Individuelt Seriespill i Fjellvang er et konsept kopiert fra Trondheim Bordtennisklubb som der kalles Japsko Individuelt Seriespill.

Seriespillet er ment å gi en god opplevelse for alle spillere uavhengig av nivå. Alle divisjonene er delt inn etter nivå, så uansett om du er nybegynner med noen få treninger bak deg eller en mangeårig veteran så skal du få jevne kamper og gode opplevelser når du deltar.

Man spiller som enkeltpersoner i en divisjon over flere runder, hvor det kan bli opp- og nedrykk mellom hver runde. Dette gir alle spillere mange jevne kamper og gode utfordringer.

Det vil i utgangspunktet være 6 spillere i hver divisjon, men her kan avvik forekomme for at det skal gå opp for hver gang. Det vil uansett bli minimum 5 kamper på hver spiller for serierunde.

Det vil være mulig for hvem som helst å delta i dette seriespillet, også for spillere fra andre klubber enn Lauga Bordtennisklubb. For medlemmer i Lauga Bordtennisklubb vil hver serierunde koste 50 kroner, mens det for de som ikke er medlemmer vil koste 200 kroner for hver gang.

Gjennomføring

I første omgang arrangeres det 2 serierunder etter nyttår, 22. januar og 26. mars.

o Vi begynner med de øverste divisjonene. 1. og 2. divisjon vil starte fra kl. 09.00.

o Våre yngste spillere som deltar i OCEANIZE-divisjonene spiller fra kl. 12.00. Det vil ikke nødvendigvis bli rene “barne-divisjoner”, men vi vil ta kontakt og informere de som eventuelt blir satt opp i divisjon 1 og 2 dagen før.

Nøyaktig serieinndeling og tidsskjema for hver spiller vil være avhengig av den totale påmeldingen, men vil være klar 1-2 dager før vi starter.

Divisjonsinndelingene gjøres skjønnsmessig av trenerne for første og kanskje andre runde. Nye spillere som kommer inn etter hvert vil også bli plassert inn i en divisjon basert på kjønn. Men etter hvert som flere runder arrangeres vil de fleste automatisk havne i riktig divisjon for hver runde.

Premiering gjøres på slutten av sesongen; det blir sammenlagtpremier for deltakerne.

Forrige
Forrige

Offisiell åpning av Nærøysund Arena

Neste
Neste

Bordtennisskole